Bezoekhollandskroon

Eendracht Adventures< Terug

Groep

Groepsarrangementen en activiteiten, Sport en Actief

Type

Actief en Sportief, Outdoor en Survival, Overige buitensport

Omschrijving

Paintball 
Op de 7 gevarieerde speelvelden kun je je helemaal uitleven met paintball. We hebben 3 velden in ons bos van 1,25 ha , zoals het fort en capture the flag. Op het open terrein is het dorp met diverse zomerhuisjes een heel leuk, snel spel, daarnaast hebben we het kistenveld met de gevangenissen of speel op ons nieuwe supair veld! Voor de grotere groepen is er ook nog het grote en mooie burenbrug veld beschikbaar.

Kinderpaintball 
Voor kinderen tot ongeveer 13 jaar bieden wij ook een fantastische mogelijkheid om een vet kinderfeestje te organiseren met Kinderpaintball! Het meeste gave kinderfeestje volgens onze jonge bezoekers!

Bootcamp
Ben je niet bang voor een beetje modder? Dan is onze Bootcamp van ruim 3 ha wel wat voor jou! Op de 1100 meter lange stormbaan kunnen ook de echte diehards hun energie kwijt. De 14 verschillende hindernissen strekken zich uit over land en water en kunnen alleen met de juiste tactiek en teamwork overwonnen worden. 

Faciliteiten
Wij kunnen aan ongeveer 100 personen ruimte bieden, hebben we een ruim opgezette parkeerplaats, zodat iedereen voor de deur kan parkeren. Op het midden van het terrein is er voor de deelnemers en toeschouwers een ruime en
gezellige kantine aanwezig met een overdekt, verwarmd terras. Achter de grote glazen wanden zijn de aanliggende velden goed te zien. In de kantine zijn diverse drankjes en snacks te verkrijgen en als afsluiting van een intensieve
en leuke dag kan er ook  genoten worden van een geheel verzorgde Barbecue.

Overige informatie

Doelgroep
kinderen
Ja
groepen
Ja
zakelijk
Ja
jongeren
Ja
scholieren
Ja
volwassenen
Ja
Lidmaatschappen
Lid VVV
Ja
Recreatie
Overige sporten
paintball
Vervoer
Eigen parkeerterrein
Ja